GROM d.o.o.

Solarni sustavi

Solarni sustavi

Sukladno trendovima koji su iznjedrili svijest o racionalnom gospodarenju energijom, zaštiti okoliša, zelenoj energiji i iskoristivosti ranije zakinutih prirodno obnovljivih izvora energije, od sredine 2008. godine, naša tvrtka se aktivirala na području usavršavanja i tehnološkog razvoja na polju obnovljivih izvora energije, energije Sunca.

Kroz protekle godine afirmirali smo se kao jedni od vodećih operatera na hrvatskom tržištu u konstruiranju, izradi, montaži i puštanju u rad autonomnih solarnih sustava.

Obogaćujući se iskustvom, znanjem i stručnošću sa svakim novim sustavom došli smo do razine kvalitete koja jamči sustav koji je dugoročno optimalan i upotrebljiv.
Naša je posebnost u tome što ne nudimo gotove solarne sustave za „nešto“ nego zajedno s Vama stvaramo sustav kakav je Vama potreban.

Tvrtka GROM stoga, prema vašim željama planira, izrađuje, dostavlja, montira i održava autonomne solarne sustave po sistemu „ključ u ruke“. Autonomni solarni sustavi koje izrađujemo pogodni su za sve vrste stambenih objekata, kuća za odmor, vrtnih kućica, klijeti i sl. Među našim referencama također su i autonomni solarni sustavi na svjetionicima, maslinicima, parkiralištima, reklamnim panoima, lovačkim i planinarskim domovima i slično.

Konfiguracije sustava temelje se na energetskom izračunu potrošnje, vrstama željenih trošila, načinu korištenja objekta i godišnjem očekivanom prosjeku osunčanosti regije na kojoj je dotična lokacija. Uz to što smo u vlastitom proizvodnom programu razvili OpzS baterije za solarne sustave, sustave konfiguriramo u dogovoru s Vama birajući na temelju stečenog iskustva najbolje iz široke lepeze fotonaponskih modula, solarnih regulatora, kombi uređaja, invertera, punjača i baterija različitih proizvođača koji su u opticaju na tržištu.